Antena Meniu Search
x

Video Scandal fatal într-o mașină, în Târgu Neamț: doi bărbați s-au înjunghiat de la bani, iar unul dintre ei a murit

Un scandal spontan s-a finalizat cu tragedie, după ce doi bărbați din Târgu Neamț s-au luat la ceartă, în timp ce se aflau în aceeași mașină. Indivizii s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit. 

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 17:55

Vezi și

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observator, în mașina respectivă se aflau patru bărbați, între care trei de etnie romă - specializați în colectarea materialelor reciclabile. La un moment dat, șoferul autoturismului, un român de 31 de ani, a început să se certe cu cei trei din cauza faptului că i-ar fi oferit doar 100 de lei pentru a-i transporta până în Harghita, acolo unde aveau treabă.

Mesagerul de Neamț informează că rudele bărbatului decedat s-au adunat în jurul spitalului, într-o stare de spirit care a îngrijorat autoritățile. Mai multe forțe de ordine au fost trimise la fața locului, inclusiv mascați, pentru a calma lucrurile.

Poliția Neamț a transmis incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.20, când polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 31 de ani, din Vânători Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce bărbatul de 31 de ani se deplasa cu mașina pe o stradă din Târgu Neamț, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamț. În acel moment, bărbatul de 31 de ani l-a înjunghiat pe agresorul său. Ulterior, și bărbatul de 31 de ani a fost agresat.

Pe acelaşi subiect

Cei doi s-au lovit cu cuțitul, iar bărbatul de 38 de ani a murit

În urma conflictului, ambii bărbați au suferit leziuni, fiind preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă, în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști fac cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză. Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Agresorul se află în custodia polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal fatal într-o mașină, în Târgu Neamț: doi bărbați s-au înjunghiat de la bani, iar unul dintre ei a murit