Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal în stradă între un poliţist şi un taximetrist: 'Îmi rupi mâna! Spune-mi motivul pentru care m-ai oprit!' - VIDEO

Scandal de proporţii între un taximetrist şi poliţiştii de la Rutieră după un control în trafic. Un taximetrist agresiv a fost săltat după ce a început să ţipe.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 11:06

Scandal în stradă între un poliţist şi un taximetrist: 'Îmi rupi mâna! Spune-mi motivul pentru care m-ai oprit!

Scandal de proporţii între un taximetrist şi poliţiştii de la Rutieră după un control în trafic. Un taximetrist agresiv a fost săltat după ce a început să ţipe.

Bărbatul a început să filmeze cu telefonul mobil imediat ce a fost oprit de poliţiştii rutieri, pe o stradă din Bucureşti, şi pentru că nu avea documentele la el, poliţistul l-a rugat să se legitimeze.

Taximetristul a început să ţipe la poliţist şi i-a cerut să îi explice motivul pentru care a fost oprit.

Articolul continuă după reclamă

Pentru că a refuzat să îşi ofere datele personale, taximetristul a fost săltat de poliţişti, 'cazat' în autospeciala Poliţiei şi apoi condus la sediul Poliţiei.

Pe acelaşi subiect

Potrivit legislaţiei în vigoare, poliţistul rutier nu are obligaţia de a prezenta unui şofer oprit în trafic motivul pentru care a fost oprit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Scandal în stradă între un poliţist şi un taximetrist: 'Îmi rupi mâna! Spune-mi motivul pentru care m-ai oprit!' - VIDEO