Antena Meniu Search
x

Video Scandal în Târgu Mureș, după ce primăria a dat 30.000 de euro pe o expoziție la care sunt și desene erotice, la Cetatea Medievală

Este scandal uriaş la Târgu Mureş, după ce în Cetatea Medievală din oraş a apărut o expoziţie cu desene erotice. Chiar Primăria a organizat totul şi a plătit pentru asta nu mai puţin de 30.000 de euro. Sumă provenită din bani publici, bineînţeles. Localnicii sunt revoltaţi, mai ales că la expoziţia controversată au acces şi copiii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.09.2022, 17:40

Vezi și

Galeria Cetății Medievale Târgu Mureș găzduiește, în perioada 25 august – 4 decembrie, expoziția „Marcel Iancu. Reconstruind artele România – Israel". Evenimentul este organizat de către cunoscuta societate Art Safari și este susținut financiar, cu suma de 154.000 de lei, cu TVA inclus, de Primăria Municipiului Târgu Mureș.

Controversate, însă, sunt desenele de natură erotică, la care pot avea acces inclusiv copiii. Însă reprezentanții Primăriei Târgu Mureș susțin că erotismul face parte din viața culturală".

"Cu siguranţă nu sunt recomandate copiilor, dar pe de altă parte să nu uităm faptul că erotismul face parte din viaţa culturală, că mereu a fost reprezentat, arta erotică are tradiţie", este de părere Florentina Vary, reprezentantul primăriei .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal în Târgu Mureș, după ce primăria a dat 30.000 de euro pe o expoziție la care sunt și desene erotice, la Cetatea Medievală