Antena Meniu Search
x

Scandal la Constanța, după amânarea unui meci de baschet. În locul competiției, a cântat Tzancă Uraganu

Este scandal la Constanţa după ce un meci de baschet din Liga Feminină care ar fi trebuit să se ţină la Sala Sporturilor din oraş s-a amânat de Crăciun, iar în locul lui s-a ţinut un spectacol de manele. De atunci s-a pornit războiul declaraţiilor între reprezentanţii Primăriei şi cei ai Direcţiei Judeţene de Sport.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.01.2024, 14:01

Vezi și

Evenimentul muzical cu Tzancă Uraganu a avut loc la Sala Sporturilor din Constanța pe data de 23 decembrie 2023. Pe de-o parte, reprezentanții Direcției Județene de Sport recunosc că în acea perioadă era programat un meci de baschet din Liga Națională Feminină, dar că ar fi ajuns la un acord comun cu membrii clubului sportiv ca meciul să fie amânat.

După concert au început și problemele pentru că, spun cei din Direcție, membrii clubului nu ar mai fi recunoscut că ar fi fost de acord cu amânarea derby-ului. Întreg scandalul a ajuns la Liga Națională de Sport care a luat și câteva măsuri, printre care și suspendarea atribuțiilor de decizie pentru directorul adjunct, care a fost de acord cu organizarea evenimentului.

Sala Sportului putea fi închiriată cu 200 de lei pe oră, însă, de anul acesta nu poate fi închiriată decât cu 500 de lei pe oră. Iar această unitate poate fi închiriată pentru alte evenimente doar atunci când nu sunt programate competiții sportive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Scandal la Constanța, după amânarea unui meci de baschet. În locul competiției, a cântat Tzancă Uraganu