Antena Meniu Search
x

Scandal la Grădina Zoo din Hunedoara, după ce un vizitator ar fi rupt cornul unui căprior

Un vizitator al Grădinii Zoologice din Hunedoara este acuzat că a rupt cornul unui căprior. Deoarece bărbatul s-a certat cu un angajat, la fața locului a fost trimis un echipaj de Poliție.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 12:06

Scandal la Grădina Zoo din Hunedoara, după ce un vizitator ar fi rupt cornul unui căprior - Shutterstock

UPDATE 15 noiembrie, ora 12.00 - Se pare că animalului i-ar fi căzut oricum cornul. În urma verificărilor, medicul veterinar a stabilit că nu există rană, urme de violență, astfel că vizitatorul nu poate fi acuzat de cruzime. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru amenințare.

Știrea inițială:

Scandalul s-a produs duminică după-amiaza. În jurul orei 15.20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu un vizitator.

A rupt cornul unui căprior

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplanat starea conflictuală și l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că a avut o discuție în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani. Acesta ar fi devenit recalcitrant și l-ar fi amenințat pe angajatul grădinii zoologice deoarece a fost acuzat că a rupt cornul unui căprior, scrie Mediafax.

Cel acuzat a declarat că nu l-a amenințat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul care a fost găsit la fața locului s-ar fi rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scandal la Grădina Zoo din Hunedoara, după ce un vizitator ar fi rupt cornul unui căprior