Antena Meniu Search
x

Cercetare disciplinară pentru poliţiştii locali implicaţi în scandalul de la locul de joacă din Bucureşti (Video)

Scandal cu cântec într-un parc din sectorul 4. O cunoscută cântăreaţă s-a încăierat cu poliţiştii locali după ce copiii ei au intrat într-un loc de joacă închis. Incidentul s-a lăsat cu vorbe grele de ambele părţi. Agenţii sunt cercetaţi disciplinar.

de Redactia Observator

la 19.06.2020, 20:40

Vezi și
  • Soțul Cristinei Bălan a fost amendat cu 500 de lei, în urma scandalului.
  • Cântăreața și soțul ei susțin că cei doi copii ai lor au rămas traumatizați, după scandal.

Scenele au avut loc ieri într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Cântăreţa Cristina Bălan susţine că băieţii în vârstă de şase ani au năvălit la locul de joacă în timp ce se plimbau prin parc. 

Degeaba, spune ea, a încercat să îi convingă să iasă, copiii entuziasmaţi nu au ascultat-o. Pentru că locurile de joacă sunt închise, imediat Poliţia Locală a intervenit. 

Cristina Bălan, cântăreaţă: Primul lucru pe care l-am spus e că am o situaţie specială. Factorul uman, conştiinţa, ţi-ar fi dictat să te apropii şi să întrebi mămica cum pot să te ajut? Ea m-a ironizat că şi ea are copii. De îndată ce au coborât copiii, i-am spus doamnei uitaţi-vă la ei şi a spus da, şi? şi a întors spatele.

Cristina Bălan se plânge că băieţii au rămas traumatizaţi de scenele la care au asistat. 

Gabriel Bălan, soțul Cristinei Bălan: Ceea ce s-a întâmplat pentru ei e un regres şi se vede deja. Azi-noapte s-au trezit de câteva ori în condiţiile în care ei în mod normal au un somn liniștit. De dimineaţă au fost agitaţi.

Filmul scandalului postat de soţul cântăreţei pe Facebook are peste trei milioane de vizualizări în câteva ore. 

Întregul scandal a culminat cu jigniri din ambele părţi. 

Polițist: Sunteţi nişte părinţi iresponsabili şi, după părerea mea, cu probleme la cap. 

Gabriel Bălan, soțul Cristinei Bălan: Vine ... ăsta cu ochi, s-a găsit el marele războinic al luminii să facă el dreptate că s-au dus doi copii pe tobogan! Lua-v-ar ... pe toţi! 

Gabriel Bălan, soțul Cristinei Bălan: Eu, când am intrat în parc, Cristina era aici, poliţiştii erau la intimidare, o ţineau de mână, copiii erau izolaţi la 2-3 metri de Cristina. Trebuia să mă duc cu panseluţe? Să le zic citate din Ghandi?

Cântăreaţa a scăpat de amendă, dar soţul ei, Gabriel Bălan, a fost sancţionat cu 500 de lei. 

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a cerut scuze personal Cristinei Bălan pentru modul în care au acţionat poliţiştii. Cei trei agenţi sunt cercetaţi disciplinar. 

Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4: A fost demarată o anchetă, după ce s-a aflat de acest incident. În funcţie de rezultatele acestei anchete vor fi luate şi măsurile pe linie administrativă. 

Gabriel Bălan, soțul Cristinei Bălan: Eu personal voi depune plângere acelui minunat individ, ceva trebuie să se schimbe.

Odată cu trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă, parcurile din toată ţara s-au deschis. Locurile de joacă însă rămân închise. Acolo riscul de răspândire a coronavirusului este mai mare, spun epidemiologii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cercetare disciplinară pentru poliţiştii locali implicaţi în scandalul de la locul de joacă din Bucureşti (Video)