Antena Meniu Search
x

Scandal la o şcoală din Constanţa. Preot acuzat că a capturat imagini compromițătoare cu elevi

Scandal la o şcoală din Constanţa. Un preot care este şi profesor de muzică este acuzat că a capturat imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o sală de clasă.

Vezi și

Scandal la o şcoală din Constanţa. Un preot, care este şi profesor de muzică, este acuzat că a capturat imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o sală de clasă.

Pe imagini se văd câţiva elevi care se dezbracă şi îşi schimbă hainele pentru ora de sport. O sesizare a fost depusă în urmă cu puţin timp și la poliţie.

"La data de 11 octombrie a.c, in jurul orei 17.30, la Secția 4 Poliție Constanta a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii generale Nr 39 Nicolae Tonitza, prin care am fost informați că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii (eleve ce se pregăteau pt ora de educație fizică), iar ulterior le.ar fi postat pe o rețea de socializare. In momentul de față politiștii constănțeni efectuează cercetări pt stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scandal la o şcoală din Constanţa. Preot acuzat că a capturat imagini compromițătoare cu elevi