Antena Meniu Search
x

De la ce a pornit scandalul cu vatmanul din Bucureşti, acuzat că a lovit intenţionat cu tramvaiul o maşină

Scene şocante s-au petrecut în Bucureşti. Un tată care era în maşină cu fiul său în vârstă de doar patru luni susţine că a fost lovit intenţionat de un tramvai. Vatmanul s-ar fi enervat, pentru că bărbatul blocase cu maşina şinele.

Vezi și

Scene şocante s-au petrecut în Bucureşti. Un tată care era în maşină cu fiul său în vârstă de doar patru luni susţine că a fost lovit intenţionat de un tramvai. Vatmanul s-ar fi enervat, pentru că bărbatul blocase cu maşina şinele. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, dar mai întâi trebuie să-l identifice pe vatman. 

Călătorii au rămas stupefiaţi. Oamenii au privit cum tramvaiul în care se aflau a lovit o maşină. Au scos telefoanele mobile şi l-au filmat pe vatman. Ba chiar îl confruntă cu o acuzaţie gravă. 

Incidentul s-a derulat în intersecţia Bulevardului Timişoarei cu Strada Moineşti din Capitală. După ce vatmanul l-a claxonat câteva secunde pe şoferul care a vrut sa facă stânga, a intrat in el.

În maşină se afla şi un copil de numai câteva luni. Despre un gest intenţionat vorbesc şi călătorii care au surprins imaginile. 

În acea intersecţie semaforul ţine verde pentru maşini prea puţin, se plang şoferii care ajung să încurce traficul, staţionând pe linia de tramvai. 

Conducătorul auto implicat în accidentul de luni seară a depus plângere la Poliţie, unde a şi fost deschis un dosar penal pentru distrugere. Regia Autonomă de Transport Bucureşti nu a oferit deocamdată un punct de vedere despre acest incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » De la ce a pornit scandalul cu vatmanul din Bucureşti, acuzat că a lovit intenţionat cu tramvaiul o maşină