Antena Meniu Search
x

Video Fata dispărută în Sighetu Marmației se aruncase în gol în râul Iza, dar a fost salvată de cel care apoi a violat-o. Mesajul emoționant al mamei

Detalii incredibile ies la iveală în cazul adolescentei din Sighetu Marmației. Mama fetei ar fi depus o sesizare la DIICOT încă din luna aprilie, după ce fotografii explicite cu fiica ei au ajuns pe internet. Mai mult, conform surselor Observator, copila ar fi trimis aceleaşi poze şi bărbatului de 34 de ani, care ar fi ţinut-o captivă. El ar fi convins-o să plece de acasă după o ceartă cu părinţii. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 14.11.2023, 17:39

Vezi și

Fata de 13 ani din Sighetu Marmaţiei, găsită după o săptămână de căutări în casa unui bărbat, a fost violată. Anchetatorii au informaţii că individul a drogat-o în timpul în care ar fi ţinut-o sechestrată. De teamă că va fi pedepsită de părinţi, adolescenta a refuzat să se întoarcă acasă, aşa că, deocamdată, a ajuns în grija statului. Între timp, mama fetei a transmis un mesaj emoţionant tuturor părinţilor. 

"Mulţumim tuturor celor care, într-o strânsă colaborare, au dus la acest mare succes. Sperăm să ne fie bine în curând şi vă rog să aveţi grijă de copiii dumneavoastră", a declarat femeia.

Adolescenta din Sighetu Marmației, găsită după șase zile de căutări

După şase zile de căutări disperate, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmaţiei a fost găsită. A fost descoperită întâmplător de un poliţist local în casa unui individ de 34 de ani. În urma analizelor medicale, anchetatorii au descoperit că fata a fost violată. Potrivit unor informaţii, individul ar fi şantajat-o în trecut şi ar fi ameninţat-o că publică imagini indecente cu ea. Aseară, bărbatul a fost reţinut de poliţişti. 

Pe acelaşi subiect

"În urmă cu câteva minute, aici în Baia Mare, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia inspectorul-șef a oferit ultimele detalii din acest caz. Se pare că cei doi s-au cunoscut în ziua în care fata a fugit de acasă, bărbatul, fiind în zonă la Grădina Morii, acolo unde fata s-a aruncat în gol în apele reci ale râului Iza. Individul a salvat-o însă nu a dorit să o ducă acasă la mama ei, nu a anunțat nici polițiștii, ci efectiv a dus-o acasă în locuința lui. Aici, timp de 5 zile, ar fi ținut-o și ar fi întreținut inclusiv relații sexuale cu aceasta. Fata a fost salvată ieri de către un polițist local, care a primit o informație de la un localnic. Se pare că acest localnic a discutat cu bărbatul în vâstă de 34 de ani iar imediat după ce a primit aceste informații a fugit la polițiști", a transmis reporterul Observator Simona Vasiac.

Surse din anchetă spun că fata s-ar fi certat cu părinţii şi a decis să plece de acasă. Cum vorbea de ceva timp cu bărbatul de 34 de ani, acesta a profitat de acest moment şi a luat-o la el acasă. Se pare că bărbatul o droga non-stop şi că adolescenta era pregătită pentru a fi exploatată sexual în străinătate. 

Bărbatul din Sighetul Marmației, acuzat de viol

Copila i-ar fi trimis bărbatului poze indecente, iar acesta ar fi şantajat-o că le face publice. Potrivit primelor concluzii medicale, cei doi au întreținut raporturi sexuale. Nu se ştie dacă individul a agresat-o pe copilă.

Oricum ar fi, va fi acuzat de viol, pentru că potrivit unei noi legi orice relaţie sexuală cu un minor sub 16 ani este considerată viol dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani. Vecinii spun că nu este prima data când individul ar ţine fete captive acasă. 

Nu se ştie cum şi de ce dar niciunul din vecinii care au văzut o pe fată nu a făcut legătura cu cazul atât de mediatizat. Şi asta deşi sute de oameni au răscolit micul oraş în căutarea ei. Mai mult, în weekend perete în perete cu locuința unde era fata a avut loc o mare petrecere a liberalilor, la care au participat șeful senatului Nicolae Ciucă, fostul ministru de Interne Lucian Bode, mnistrul Jusțitiei Alina Gorghiu şi ministrul Culturii Raluca Turcan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fata dispărută în Sighetu Marmației se aruncase în gol în râul Iza, dar a fost salvată de cel care apoi a violat-o. Mesajul emoționant al mamei