Antena Meniu Search
x

Video "Suntem într-o situaţie disperată". Părinţii fetei dispărute oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru informaţiile care pot duce la găsirea fiicei dispărute de 6 zile

De 6 zile, părinţii adolescentei de 13 ani din Sighetu Marmaţiei nu mai au linişte. Fata a dispărut fără urmă, iar căutările de până acum, cu drone, elicopter şi zeci de voluntari, nu au dus nicăieri. În disperare de cauză, oamenii oferă recompensă 10.000 de euro celor care au informaţii care pot duce la găsirea copilei. Ultimele imagini cu ea au fost surprinse de camerele de supraveghere din oraş. 

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 18:56

Vezi și

Mama: "Suntem într-o situaţie disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile."

Fata a dispărut fără urmă de marţi. Ultima oară, a fost surpinsă de camerele de supraveghere ale unui local, în jurul ore 17, când şi-a cumpărat o sticlă de apă. De atunci, fata nu a mai fost văzută nicăieri şi are telefonul închis. Disperaţi, părinţii cer ajutor oricui are informaţii despre fiica lor şi oferă o recompensă substanţială.

Mama: "Apelăm la toată ţara, la părinţi, adolescenţi, copii, bunici, oricine ştie despre locul unde se găseşte, concret, oferim 10.000 de euro. Ajutaţi-ne să ne găsim copilul."

Căutărea fetei continuă

Din ziua dispariţiei, fata a fost căutată neîncetat de poliţişti, salvamontişti, familie şi localnici. S-au folosit drone, bărci şi chiar şi un elicopter a survolat întreaga zonă, însă, din păcate, nici urmă de fată. Nimeni nu ştie ce s-ar fi putut întâmpla: apropiaţii spun că fata are rezultate foarte bune la şcoală şi a fost mereu liniştită şi prevăzătoare. Potrivit unor surse, poliţiştii ar fi găsit câteva obiecte vestimentare prin oraş, dar s-a dovedit că nu erau ale adolescentei. 

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "În continuare, poliţia efectuează căutări şi roagă persoanele care deţin informaţii reale cu privire la locul unde ar putea fi minora să informeze de îndată poliţia."

Copila are constituţie atletică, păr şaten lung, ochii verzi şi poartă ochelari. În momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o haină scurtă neagră şi pantofi sport albi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Suntem într-o situaţie disperată". Părinţii fetei dispărute oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru informaţiile care pot duce la găsirea fiicei dispărute de 6 zile