Antena Meniu Search
x

Scenariu macabru în Breaza. Un prahovean a dormit luni bune lângă cadavrul surorii sale. Explicaţia incredibilă a bărbatului

Pentru a nu pierde pensia de handicap a surorii lui, după moartea femeii, un bărbat din Breaza a dormit luni de zile cu cadavrul ei în casă!

Vezi și

Pentru a nu pierde pensia de handicap a surorii lui, după moartea femeii, a dormit luni de zile cu cadavrul ei în casă! Anchetatorii s-au îngrozit când au ajuns în locuinţă. Sub un maldăr de pături, au găsit trupul femeii, în stare avansată de descompunere.

Abia ţinându-se pe picioare după ce s-a cinstit bine, bărbatul de 60 de ani nu a mai găsit drumul spre casă. Aşa că a cerut ajutorul unei cunoştinţe. A omis să-i spună că în casă ţinea, de luni bune, cadavrul surorii sale. Omul a avut un şoc când a făcut descoperirea macabră!

Dacă nu era în stare de ebrietate şi nu era adus acasă de către o rudă, nimeni nu ar fi aflat că femeia a murit şi este ţinută de luni bune aici în casa în care doar poştaşul mai putea să intre şi să aducă pensia. 

Pensia femeii este şi motivul din care bărbatul ar fi ticluit întreaga grozăvie. Sora de 58 de ani primea o indemnizaţie de handicap, iar fratele ei o alta, de însoţitor. După ce sora s-a prăpădit, pentru a nu pierde banii care-i veneau de-a gata, bărbatul a ascuns cadavrul sub mormane de pături. 

Când oamenii legii au intrat în casă, bărbatul a reuşit să fugă. A fost prins la scurt timp în apropierea unei păduri şi reţinut. 

Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova:

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii decesului, dar şi data producerii morţii acesteia.

Vecinii au încercat de multe ori să o vadă pe femeie, însă fratele ei reuşea mereu să-i ţină la distanţă.

Bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Câmpina. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă avea sau nu discernământ.        

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scenariu macabru în Breaza. Un prahovean a dormit luni bune lângă cadavrul surorii sale. Explicaţia incredibilă a bărbatului