Antena Meniu Search
x

Scene de groază într-un parc din Constanţa! Doi tineri au fost filmaţi în timp ce se drogau de faţă cu copiii - VIDEO

Doi tineri au fost filmaţi de o mămică în timp ce se drogau într-un parc din Constanţa, de faţă cu copiii care se jucau liniştiţi. Potrivit femeii, cei doi tineri au fumat, apoi au adormit, s-au trezit şi s-au luat la bătaie, apoi au fumat şi au adormit la loc pe o bancă.

Doi tineri au fost filmaţi de o mămică în timp ce se drogau într-un parc din Constanţa, de faţă cu copiii care se jucau liniştiţi.

Potrivit femeii, cei doi tineri au fumat, apoi au adormit, s-au trezit şi s-au luat la bătaie, apoi au fumat şi au adormit la loc pe o bancă.

"Au fumat și au picat imediat într-un somn adânc. Apoi s-au trezit, s-au luat la bătaie după care s-au așezat pe vine. Au stat așa o perioadă și iar au adormit. Se tot trezeau, se agitau, mai fumau și iar dormeau. Nu este normal ce se întâmplă. Nu se știe cum pot reacționa. Am mers la agentul de pază din parc și a spus că nu are ce să le facă atâta timp cât nu deranjează pe nimeni", a declarat femeia pentru replicaonline.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scene de groază într-un parc din Constanţa! Doi tineri au fost filmaţi în timp ce se drogau de faţă cu copiii - VIDEO