Antena Meniu Search
x

SCENE INCREDIBILE în Constanţa: Doi jandarmi, BĂTUŢI chiar în secţia de Poliţie!

Doi tineri au fost reținuți, după ce au agresat doi jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, chiar în sediul Poliției. Tinerii sunt acuzaţi de ultraj. 

Doi tineri au fost reținuți, după ce au agresat doi jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, chiar în sediul Poliției. Tinerii sunt acuzaţi de ultraj. 

Totul a început în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.50, când unul dintre tineri, aflat la volanul unui autoturism marca Ford, a fost tras pe dreapta pe DN 22 Tulcea - Constanța. Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul Drager şi nu a vrut să să fie transportat la spital în vederea recoltării probelor biologice. Drept urmare, s-a ales cu dosar penal.

A doua zi dimineață, în jurul orei 09.30, șoferul, însoțit de fratele său și de un prieten, au mers la sediul postului de Poliție Mihail Kogălniceanu pentru a-i întreba pe polițiști despre dosarul penal, iar la un moment dat, atât șoferul, cât și fratele său, au devenit violenți cu doi jandarmi din cadrul IJJ Constanța, relatează presa locală.

Astfel, cei doi suspecți au fost reținuți și acuzați de ultraj.

"Inculpatul Ș.I, însoțit fiind de fratele său, inculpatul Ș.A. și de către martorul A.G., s-au deplasat la sediul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu pentru a solicita lămuriri cu privire la depistarea în trafic din noaptea precedentă. Fiind nemulțumit de răspunsul primit, inculpatul Ș.A. a devenit violent cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, iar inculpatul Ș.I. a devenit violent cu un alt jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, cu scopul de a-l împiedica pe acesta din urmă să procedeze la imobilizarea fratelui său, inculpatul Ș.A.", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » SCENE INCREDIBILE în Constanţa: Doi jandarmi, BĂTUŢI chiar în secţia de Poliţie!