Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șcene incredibile la Școala Internațională Americană din București. Copiii, în culmea fericirii, când au văzut cine a venit în vizită (VIDEO)

Nadia Comăneci, una dintre cele mai bune sportive ale secolului 20 și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, a făcut o vizită surpriză.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 21:36

Șcene incredibile la Școala Internațională Americană din București. Copiii, în culmea fericirii, când au văzut cine a venit în vizită

Nadia Comăneci, una dintre cele mai bune sportive ale secolului 20 și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, a făcut o vizită surpriză la Școala Internațională Americană din București.

"Zi de distracție cu copiii la școală și o mare surpriză pentru profesoara din Australia, pe care o cheamă tot Nadia", a postat Nadia Comăneci pe Facebook.

Legenda sportului românesc a oferit autografe copiilor, a făcut gimnastică cu ei și fotografii care mai de care mai amuzante.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Șcene incredibile la Școala Internațională Americană din București. Copiii, în culmea fericirii, când au văzut cine a venit în vizită (VIDEO)