Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene ÎNFIORĂTOARE la Suceava. Nou-născut abandonat într-o pungă de plastic, MÂNCAT parţial de câini

Scene înfiorătoare la Suceava, în apropiere de Gara Burdujeni. O persoană a observat o haită de câini care trăgeau de o pungă de plastic, s-a apropiat şi a fugărit câinii, iar când a deschis punga şi s-a uitat mai atent a avut un adevărat şoc. În pungă se afla cadavrul unui nou-născut din care câinii reuşiseră să mănânce o bună parte din mâna dreaptă, scrie presa locală.

de Redactia Observator

la 16.01.2017 , 13:43

Scene ÎNFIORĂTOARE la Suceva. Nou-născut abandonat într-o pungă de plastic, MÂNCAT parţial de câini

Scene înfiorătoare la Suceava, în apropiere de Gara Burdujeni. O persoană a observat o haită de câini care trăgeau de o pungă de plastic, s-a apropiat şi a fugărit câinii, iar când a deschis punga şi s-a uitat mai atent a avut un adevărat şoc. În pungă se afla cadavrul unui nou-născut din care câinii reuşiseră să mănânce o bună parte din mâna dreaptă, scrie presa locală. Bărbatul a sunat imediat la 112.

Primii care au ajuns acolo au fost poliţiştii de la Transporturi Feroviare, care au început primele investigaţii. La prima vedere, se observa că pruncul era îngheţat, acesta fiind şi motivul pentru care câinii nu au reuşit să-l mănânce cu totul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar ieri urma să se efectueze necropsia.

Între timp, poliţiştii au verificat şi continuă verificarea spitalelor din zonă pentru a afla dacă nu cumva mama a născut şi apoi a plecat şi a abandonat micuţul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Scene ÎNFIORĂTOARE la Suceava. Nou-născut abandonat într-o pungă de plastic, MÂNCAT parţial de câini