Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene ireale în trafic. Un şofer a fost încătuşat şi dus la Psihiatrie, după ce a bătut şi înjurat alţi şoferi şi a sărit la poliţişti

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au reţinut un bărbat de 36 de ani, din oraş, pentru refuz de prelevare de probe biologice, amenințare şi loviri sau alte violențe.

de Redactia Observator

la 21.06.2018 , 08:45

Scene ireale în trafic. Un şofer a fost încătuşat şi dus la Psihiatrie, după ce a bătut un martor şi a sărit la poliţişti Scene ireale în trafic. Un şofer a fost încătuşat şi dus la Psihiatrie, după ce a bătut un martor şi a sărit la poliţişti - botosaneanul.ro

Poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au reţinut un bărbat de 36 de ani, din oraş, pentru refuz de prelevare de probe biologice, amenințare şi loviri sau alte violențe.

Marţi seară, tânărul a condus o maşină pe strada Pacea şi, ajungând pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu o semiremorcă.

După impact, şoferul și-a continuat deplasarea, ajungând pe strada Cornișa din Botoşani, unde a fost oprit de poliţişti, scrie presa locală.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei, procedură pe care, de asemenea, a refuzat-o.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, anterior depistării pe strada Cornişa, conducătorul auto a adresat injurii și amenințări celorlalţi participanți la trafic; de asemenea, a agresat fizic unul dintre martorii prezenţi la faţa locului.

Întrucât bărbatul a continuat să aibă aceeaşi atitudine violentă pe tot parcursul cercetărilor, fiind necesară imobilizarea sa prin încătuşare, acesta a fost ulterior condus şi internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoșani.

În cauză continuă cercetările, urmând să fie sesizată unitatea de parchet competentă, cu propunerea de dispunere a altor măsuri preventive faţă de conducătorul auto.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Scene ireale în trafic. Un şofer a fost încătuşat şi dus la Psihiatrie, după ce a bătut şi înjurat alţi şoferi şi a sărit la poliţişti