Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene șocante în trafic! 'Regele Șoselelor' are bâtă de baseball și girofar de intervenție - VIDEO

'Regele Șoselelor' a fost identificat în traficul din București! Înarmat cu o bâtă de baseball și cu girofar de intervenție, bărbatul a fost filmat de un șofer.

de Redactia Observator

la 16.11.2017 , 12:08

Scene șocante în trafic! 'Regele Șoselelor' are bâtă de baseball și girofar de intervenție

'Regele Șoselelor' a fost identificat în traficul din București! Înarmat cu o bâtă de baseball și cu girofar de intervenție, bărbatul a fost filmat de un șofer.

Pe imaginile surprinse de camera montată pe bordul unui autoturism se poate observa cum șoferul, aflat la volanul unei autoutilitare, circulă pe contrasens, evitând astfel coloana de mașini care se întinde pe sute de metri.

La un moment dat, șoferul este blocat de mașina pe care este montată cameră de bord și începe să gesticuleze și să înjure.

Articolul continuă după reclamă

Apoi, bărbatul se înarmează cu o bâtă de baseball și se dă jos din mașină pentru a-i aplica o corecție celui care îi blochează calea, însă observă camera și renunță la idee.

Pe acelaşi subiect

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde au fost vizualizate și comentate de peste 30.000 de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Scene șocante în trafic! 'Regele Șoselelor' are bâtă de baseball și girofar de intervenție - VIDEO