Antena Meniu Search
x

Video Cum a furat un bărbat un sac cu bani din maşina Poştei Române. A fugit cu 280.000 de lei, pensiile oamenilor din Chiajna

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al Poştei Române, este căutat de poliţie după ce ar fi furat toţi banii de pensie ai oamenilor din Chiajna, judeţul Ilfov. Este vorba despre un sac în care se aflau aproape 280.000 de lei. Banii au fost sustraşi dintr-o maşină de transport monetar, iar făptaşul este chiar însoţitorul şoferului.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.11.2022, 17:22

Vezi și

"Individul încă nu a fost prins. Incidentul a avut loc în această dimineaţă, în faţa acestui magazin din Chiajna", arată Bogdan Dinu, reporter Observator. "Bărbatul lucra la Poşta Română de aproximativ două săptămâni. Se afla în maşină cu colegul său, şofer. La un moment dat, i-a spus că se simte rău şi că are nevoie de o sticlă de apă. Atunci, maşina a oprit în faţa magazinului. Bărbatul a intrat în minimarket şi a cumpărat o sticlă cu apă. La ieşire, însă, nu s-a mai întors în maşina de Poştă, ci a fugit în direcţia opusă, cu tot cu banii", adaugă el.

Banii de pensie, furaţi de angajatul Poştei

"Cei 280.000 de lei însemnau pensia oamenilor din Chiajna. Totul ar fi fost premeditat. Poliţiştii încă îl caută pe făptaş. Trebuie văzut, însă, în cursul acestei anchete, cum s-a întâmplat totul şi dacă a fost plănuit dinainte. Cel mai probabil, bărbatul s-a urcat într-o maşină de ocazie, cu cineva pe care l-ar fi cunoscut", mai spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate", a anunţat marţi IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cum a furat un bărbat un sac cu bani din maşina Poştei Române. A fugit cu 280.000 de lei, pensiile oamenilor din Chiajna