Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Schior rătăcit pe Muntele Mic, recuperat de salvamontişti după ore de căutări. Salvatorii, nevoiţi să intre în apă până la brâu și să coboare un perete stâncos

Un schior aflat cu prietenii în staţiunea Muntele Mic din judeţul Caraş-Severin a fost recuperat de salvamontişti după ce s-a rătăcit.

De Redactia Observator la 04.03.2023, 08:16
Vezi și

Distracţia s-a transformat într-o aventură periculoasă, după ce bărbatul a plecat pe cont propriu să schieze pe versantul nordic al muntelui. N-a mai ştiut să se întoarcă, aşa că şi-a sunat prietenii, care au alertat imediat echipajele Salvamont. 

Căutările au durat patru ore. Misiunea a fost foarte dificilă, salvatorii fiind nevoiți să intre în apă până la brâu și să coboare un perete stancos. În cele din urmă, salvamontiştii l-au găsit şi l-au coborât pe partea cealaltă a versantului, în stațiunea Poiana Mărului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Schior rătăcit pe Muntele Mic, recuperat de salvamontişti după ore de căutări. Salvatorii, nevoiţi să intre în apă până la brâu și să coboare un perete stâncos