Antena Meniu Search
x

Video Şcoală generală din Reşiţa evacuată, după ce holurile s-au umplut de un miros puternic şi înecăcios. Panica a fost declanşată de un elev de a VI-a

A fost panică în această dimineaţă, la o şcoală din Reşiţa. Elevi şi profesori au ieşit de urgenţă din clădire după ce holurile şi clasele au fost invadate de un miros puternic şi înecăcios. Vorbim despre evacuarea a sute de elevi de şcoală generală!

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.10.2023, 14:09

Vezi și

Totul a pornit de la isprava unui elev de clasa a VI-a, care s-a gândit să aducă la şcoală un spray lacrimogen, pe care de altfel l-a şi golit pe holurile unităţii de învăţământ. 

Şcoală generală evacuată

S-a întâmplat la şcoala generală numărul 12 din Reşita şi imediat cadrele didactice au hotărât evacuarea tuturor copiilor şi a personalului din unitatea de învăţământ. A fost de altfel un apel şi la 112, au venit la faţa locului mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe, însă din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Elevul respectiv, însoţit de părinţi, dă explicaţii. Şcoala încearcă să găsească un motiv pentru care copilul a adus la şcoală acel dispozitiv şi mai mult decât atât trebuie stabilită şi originea lui. Este o anchetă internă, dar şi o anchetă făcută în paralel de către poliţişti. După ce spaţiile de la unitatea de învăţământ vor fi bine aerisite, elevii se vor putea întoarce în case. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Şcoală generală din Reşiţa evacuată, după ce holurile s-au umplut de un miros puternic şi înecăcios. Panica a fost declanşată de un elev de a VI-a