Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şcoli închise în Dolj. Elevii şi preşcolarii rămân acasă vineri din cauza vremii

Şcoli închise în Dolj. Elevii şi preşcolarii din judeţ rămân acasă vineri, după o hotărâre luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi Inspec

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 13:05

Şcoli închise în Dolj. Elevii şi preşcolarii din judeţ rămân acasă vineri, după o hotărâre luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi Inspectoratul Judeţean.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) au hotărât suspendarea cursurilor în data de 23 martie în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ. 

   Potrivit IŞJ Dolj, decizia a fost luată ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Autoritatea Naţională de Meteorologie pentru regiunea Oltenia pentru perioada următoare. 

Articolul continuă după reclamă

   'Inspectoratul Şcolar al Judeţului Dolj a solicitat directorilor unităţilor de învăţământ să asigure, prin personalul de specialitate, buna funcţionare a instalaţiilor de încălzire, alimentare cu apă şi energie electrică, deszăpezirea şi deblocarea căilor de acces din incinta şcolilor', a precizat IŞJ Dolj. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Şcoli închise în Dolj. Elevii şi preşcolarii rămân acasă vineri din cauza vremii