Antena Meniu Search
x

Şcoli închise în Teleorman până la sfârşitul săptămânii

Școli închise în Teleorman. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a decis, marţi, suspendarea cursurilor până la sfârșitul săptămânii.

Scoli inchise in Teleorman din cauza conditiilor meteo - Foto: Hepta

Școli închise în Teleorman. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a decis, marţi, suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ, până la sfârşitul săptămânii.

Școli închise în Teleorman. Măsura a fost adoptată în condiţiile în care în județul Teleorman ninsorile abundente şi viscolul au dus la blocarea mai multor drumuri naţionale şi judeţene.

Școli închise în Teleorman. Astfel, toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Teleorman îşi suspendă cursurile în zilele de miercuri, joi şi vineri.

Pe acelaşi subiect

În acest context, marţi după amiază, zece elevi ai unui liceu tehnologic din Alexandria, care sunt cazaţi la internatul unităţii de învăţământ, au fost preluaţi de către militarii din cadrul ISU Teleorman pentru a fi transportaţi în siguranţă în localităţile unde se află familiile lor şi unde se ajunge cu dificultate din cauza drumurilor înzăpezite.

Cinci dintre adolescenţi  sunt din Tătărăştii de Sus, doi din localitatea Cosmeşti iar alţi trei sunt din Vârtoapele de Sus, zone afectate de viscol.

Şi în judeţul Vâlcea cursurile şcolare sunt suspendate, însă doar în unităţile de învăţământ din trei localităţi.

Astfel, miercuri vor fi suspendate cursurile în şcolile şi grădiniţele din Stoileşti şi Runci, în timp ce toate unităţile şcolare din comuna Lădeşti rămân închise miercuri şi joi.

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şcoli închise în Teleorman până la sfârşitul săptămânii