Antena Meniu Search
x

Video Se adânceşte misterul în cazul campionului la box. Daniel s-a rostogolit pe scări un etaj întreg. Mama nu crede într-un accident: "A fost gaşcă organizată"

Tenativă de crimă sau accident. Se adânceşte misterul în cazul campionului naţional la box din Bistriţa, în comă după ce s-a rostogolit pe scări un etaj întreg, în blocul lui. Nu s-ar fi întâmplat asta dacă nu ar fi fost snopit în bătaie la el acasă, plânge mama sa. Poliţiştii nu comentează varianta, dar sute de oameni mişcaţi de drama campionului l-au vegheat totată noaptea în faţa spitalului. Au cerut dreptate pentru sportivul care duce acum cea mai grea luptă din viaţa lui, cea cu moartea. 

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 19:37

Vezi și

Prietenii şi fanii campionului de box Daniel Borgovan au făcut un lanţ uman impresionant în faţa spitalului unde este internat la ATI tânărul de 30 de ani. Peste 200 de oameni au cerut poliţiei să afle ce s-a întâmplat de a ajuns în comă. Şi-l amintesc puternic şi mereu gata de luptă.

"Un băiat foarte omenos, foarte de treabă. Toată lumea îl ştie, dacă a putut, i-a ajutat pe fiecare. Întotdeauna, oamenii buni păţesc ceva ce nu merită. Aş dori ca cei care sunt vinovaţi să plătească".

A căzut sau a fost împins de la etaj - este întrebarea care o macină pe mama fostului campion. El s-a certat vineri seara cu iubita lui, iar tânăra şi-a chemat în ajutor mai mulţi prieteni, spune familia lui Daniel Borgovan. Aceştia l-ar fi atacat pe boxer pe holul blocului, iar în timpul încăierării sportivul a căzut pe scări un etaj întreg. De atunci, este ţinut în viaţă doar de aparatele de la Terapie Intensivă.

A căzut sau a fost împins de la etaj. Este întrebarea care o macină pe mama fostului campion

Pe acelaşi subiect

Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița: Nu s-a schimbat nimic. Medicii au încercat să oprească sedarea pacientului, însă a devenit agitat aşa că lucrurile au revenit la situaţia iniţială.

O rază de speranţă a apărut, însă, astăzi pentru mama campionului.

Mărioara Andreica, mama: În momentul în care am încercat să vorbesc cu el, să-l strig, să-i spun că sunt lângă el, a avut nişte reacţii care doctorii spun că sunt foarte bune. M-a strâns de mână extrem de tare, a deschis ochii şi i-a curs lacrimă.

Ancheta ridică semne de întrebare familiei. Mama campionului le cere poliţiştilor să termine mai repede ancheta şi să îi găsească pe cei din vina cărora fiul ei a ajuns la ATI.

Mărioara Andreica, mama: Exista dovezi din câte știu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată.

Poliţiştii i-au audiat astăzi pe prietenii sportivului. Încearcă să refacă firul evenimentelor ca să afle dacă tânărul a fost împins intenţionat pe scări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Se adânceşte misterul în cazul campionului la box. Daniel s-a rostogolit pe scări un etaj întreg. Mama nu crede într-un accident: "A fost gaşcă organizată"