Antena Meniu Search
x

Video ''Se binecuvântează lucrarea cu apă sfinţită.'' Mai marii judeţului Cluj au inaugurat cu fast o pompă de apă şi o conductă

Mai marii judeţului Cluj, împreună cu primarul oraşului au transformat recepţia unei lucrări de canalizare şi apă într-o festivitate care nu poate stârni decât zâmbete. Politicienii judeţului au inaugurat cu mare fast o pompă de apă şi o conductă schimbată din fonduri europene.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 17.05.2022, 21:55

Vezi și

Toată suflarea judeţului a luat parte la festivitatea de finalizare a lucrărilor prin care au fost înlocuite conductele de apa şi canalizare…pe fonduri europene. Momentul în care prima picatură de apă a curs la robinet pe o stradă care era deja racordată la reţea a fost marcat cu tineri imbracaţi în costum popular şi a stârnit ropote de aplauze.

Mai marii judeţului Cluj au inaugurat cu fast o conductă cu apă

Ce s-a sărbătorit mai exact? Recepţia lucrărilor de extindere şi reabilitare din fonduri europene a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare din Dej şi din două comune. Motiv de laudă pentru mai marii judeţului: prefectul, preşedintele şi vicepreşedintele consiliului judeţean, primarul oraşului Dej, şi alţi reprezentanţi de la diferite instituţii din judeţ. Au luat cuvântul şi s-au felicitat între ei.

Alin Tişe, președinte CJ Cluj: Aş începe şi eu prin a mulţumi şi a felicita totodată pe actorii principali ai acestei reuşite.

Pe acelaşi subiect

Călin Neamţu, Director Compania de apă: Aduc mulţumiri consiliului judeţean Cluj, asociaţiei de dezvoltare, a tuturor primăriilor care ne-au sprijinit în acest program.

Morar Costan, primar Dej: E momentul să mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi pentru sprijinul în aceste proiecte.

Întregul proiect datează din 2014 şi vizează dezvoltarea infrastructurii de apă din județele Cluj și Sălaj. Astăzi s-a inaugurat însă doar o mică parte din el. Nu e pentru prima dată când autorităţile locale sărbătoresc micile investiţii ca pe vremea comunismului. Luna trecută, primul contor de gaze al comunei Frumuşica din Botoşani a fost sfințit de şase preoți.

''Se binecuvântează lucrarea aceasta cu apă sfinţită. În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.''

La evenimentul pe care edilii l-au numit istoric, s-a tăiat panglica tricoloră, iar oficiialii din judeţ au fost primiţi de copiii satului cu pâine şi sare. Asta deşi doar şcoala din localitate are până acum gaze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ''Se binecuvântează lucrarea cu apă sfinţită.'' Mai marii judeţului Cluj au inaugurat cu fast o pompă de apă şi o conductă