Antena Meniu Search
x

Foto Se caută șoferul unui Logan AR-51-LAC, suspect de crimă în cazul tinerei dispărute din Cluj. Ultima oară a fost văzut în Bihor

Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe fostul profesor universitar suspectat de crimă, în cazul tinerei de 30 de ani din Cluj, dată dispărută acum două zile. Femeia a fost găsită fără suflare pe un câmp din Bihor. Și tot în zona respectivă a fost identificat pe camerele de supraveghere posibilul autor al crimei, despre care se știe că era un tip violent. Cel mai probabil, acesta a reușit să fugă din țară, în Ungaria. Polițiștii români cer ajutorul populației pentru a-i da de urmă și au publicat numărul de înmatriculare al autoturismului pe care îl conducea, un Logan.

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 21:30

suspect crimă tânără dispărută Cluj
Se caută șoferul unui Logan AR-51-LAC, suspect de crimă în cazul tinerei dispărute din Cluj. Ultima oară a fost văzut în Bihor - Observator

"La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.

Pe acelaşi subiect

Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!", a transmis IPJ Cluj.

Misterul unei dispariții rezolvat cu o crimă: Beata, o tânără de 30 de ani, găsită moartă pe un câmp

Sfârşit tragic pentru o tânără din Cluj, dată dispărută acum în urmă cu două zile. Trupul ei a fost găsit într-un sac de plastic, pe un câmp din judeţul Bihor. Principalul suspect este iubitul tinerei, un bărbat de 43 de ani, fost profesor universitar, cu un trecut violent. Individul este acum de negăsit. Poliţiştii l-au dat pe presupusul criminal în urmărire naţională.  

Sâmbătă dimineaţă, Beata, o tânără de 30 de ani, s-a urcat în maşina iubitului. Cei doi urmau să îşi petreacă ziua la munte. Seara, femeia trebuia să se vadă cu mai multe prietene. Cu puţin timp înainte însă, le-a trimis un mesaj prin care le-a spus că nu mai ajunge. Avea să fie ultima oară când cineva a vorbit cu ea. Patru zile mai târziu, poliţiştii i-au descoperit cadavrul.

Dispariția tinerei din Cluj, anunțată pe 23 mai. Colegele ei se temeau de ce e mai rău

Alarma s-a dat acum două zile, când colegele tinerei au observat că nu a mai ajuns la muncă. Ştiau trecutul violent al iubitului ei, aşa că au anunţat imediat poliţiştii şi tânăra a fost dată dispărută. La locuinţa bărbatului, au descoperit telefonul acestuia, abandonat. Au refăcut traseul maşinii şi au vizionat camerele din trafic. Sâmbătă dimineaţă, femeia a fost surprinsă de o cameră pe locul pasagerului. Seara, aceeaşi cameră l-a suprins doar pe bărbat la volan. Poliţiştii cred că trupul femeii era deja în portbagaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Se caută șoferul unui Logan AR-51-LAC, suspect de crimă în cazul tinerei dispărute din Cluj. Ultima oară a fost văzut în Bihor