Antena Meniu Search
x

Video Se caută un șofer periculos în Constanța: A fugit de Poliție, a spulberat 3 mașini și apoi s-a făcut nevăzut

Atenţie, se caută un şofer periculos! Un tânăr de 29 de ani de ani a semănat teroare şi pagubă aseară la Constanţa. Urmărit de poliţişti, a început o cursă nebună prin oraş. În goana lui, a spulberat trei maşini parcate şi a dispărut. Anchetatorii ştiu cine e, dar nu ştiu de unde să îl ia. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.10.2022, 19:24

Vezi și

Tânărul de la volan fugea de poliţişti pentru că avea permisul de conducere suspendat. Asta nu l-a împiedicat să se creadă pilot de raliu pe străzile Constanţei. Cu agenţii de circulaţie pe urme, nu i-a mai păsat de nimic, decât să scape de ei.

Proprietar mașină avariată: Două maşini de poliţie urmăreau un Golf alb. Am înţeles că era drogat, băut. L-au pierdut aici în intersecţie, a lovit maşinile şi, culmea, a reuşit să şi fugă după ce le-a lovit. Nici nu l-au prins.

Șoferul fugar din Constanța a făcut pagube de zeci de mii de lei

Şoferul urmărit de la poliţie nu mai avea voie să fie la volan tocmai pentru că făcuse un accident de circulaţie grav şi rănise pe cineva. De data aceasta, şi-a trecut la activ şi pagube de zeci de mii de lei. Va trebui să plătească reparaţiile maşinilor pe care le-a distrus, dacă proprietarii nu au poliţă CASCO.

Pe acelaşi subiect

Proprietar mașină avariată: S-a auzit o bubuitură foarte tare. Am coborât, făptaşul plecase.

După ce a făcut praf şi maşina pe care o conducea, tânărul a abandonat-o într-o benzinărie dezafectată şi a reuşit să se ascundă de poliţişti. Care i-au mai făcut un dosar penal.

După toate câte le-a făcut, tânărul furase şi maşina mamei lui, ca să se plimbe. Acum va trebui să răspundă pentru toate acuzaţiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Se caută un șofer periculos în Constanța: A fugit de Poliție, a spulberat 3 mașini și apoi s-a făcut nevăzut