Antena Meniu Search
x

Vizită surpriză a secretarului american de stat în București! Rex Tillerson înnoptează în Capitală, după turneul asiatic!

Secretarul de stat american Rex Tillerson a sosit în această seară la Bucureşti, avionul său făcând o oprire tehnică la întoarcerea din turneul asiatic.

Secretarul de stat american Rex Tillerson a sosit la Bucureşti, într-o escală pe drumul către Washington. Înaltul oficial s-a întors din turneul asiatic în care l-a însoțit pe Președintele SUA, Donald Trump.

Potrivit Ambasadei SUA la București, Rex Tillerson nu are un program oficial în România. Secretarul de Stat american a făcut o escală la București pentru a înnopta, la întoarcerea din turneul din Asia.

Avionul Secretarului de Stat a făcut o oprire tehnică, au spus surse diplomatice, citate de News.ro.

Însă, potrivit profit.ro care citează, de asemenea, surse diplomatice, ministrul de Externe Teodor Meleşcanu ar urma să aibă o întrevedere cu oficialul american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Vizită surpriză a secretarului american de stat în București! Rex Tillerson înnoptează în Capitală, după turneul asiatic!