Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şeful serviciului de circulaţie al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, prins când conducea o maşină neînmatriculată

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră din cadul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan, a fost prins, marţi seară, când conducea o maşină neînmatriculată pe strada 9 Mai din oraș. 

de Veronica Micu

la 05.06.2019 , 09:38

Dosar penal pentru şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră al Poliţiei Locale Târgu-Jiu Şeful serviciului de circulaţie al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, prins când conducea o maşină neînmatriculată - Facebook / imagine ilustrativă

Şeful Serviciului de Circulaţie Rutieră din cadul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Tiberiu Cazan, a fost prins, marţi seară, când conducea o maşină neînmatriculată pe strada 9 Mai din oraș. 

"Un bărbat de 50 ani a fost depistat de polițiști rutieri în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada 9 Mai, din municipiul Târgu-Jiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice", a declarat pentru presa locală Miruna Prejbeanu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Articolul continuă după reclamă

Din primele informaţii, se pare că Tiberiu Cazan ar fi mers cu maşina la RAR să o înmatriculeze. Nu a reuşit, astfel că s-a întors acasă, moment în care ar fi fost oprit de politiştii de la Rutieră. 

Reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu-Jiu au deschis o anchetă în acest caz.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Şeful serviciului de circulaţie al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, prins când conducea o maşină neînmatriculată