Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul şef al Poliţiei Mizil, judecat pentru folosirea funcţiei în scop amoros şi favorizarea infractorului

Un fost şef de poliţie din Prahova va fi judecat pentru favorizarea infractorului şi pentru folosirea funcţiei în scopul obţinerii de favoruri sexuale chiar de la victimele care depuneau plângeri. De asemenea, DGA a precizat şi că Marius Rotaru a pretins favoruri sexuale din partea unei minore.

de Redactia Observator

la 04.07.2018 , 19:07

Poliţistul ar fi cerut favorului sexuale unor minore, pentru soluţionarea unor plângeri Fost şef de Poliţie din Prahova, judecat - Youtube

Un fost şef de poliţie din Prahova va fi judecat pentru favorizarea infractorului şi pentru folosirea funcţiei în scopul obţinerii de favoruri sexuale chiar de la victimele care depuneau plângeri.

De asemenea, Direcția Generală Anticorupție a precizat şi că Marius Rotaru a pretins favoruri sexuale din partea unei minore.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Inculpatul a pretins favoruri sexuale de la o minoră cu scopul de a îndeplini un act privitor la atribuţiile sale de serviciu, respectiv de a da curs plângerii formulată de mătușa minorei, împreună cu aceasta. De asemenea, acesta a favorizat membrii unui grup infracţional prin lipsa acţiunii conferite de atribuţiile de serviciu şi nesesizarea organelor competente atunci când faptele săvârşite erau de competenţa altor organe judiciare, ajutându-i astfel pe suspecţi să scape de tragerea la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat. În cauză au mai fost trimise în judecată două persoane, pentru infracțiunea de trafic de minori", se arată în comunicatul DGA.

Marius R. a fost reținut și apoi arestat preventiv, în noiembrie 2016.

"S-a reținut că inculpații au constrâns persoanele vătămate care erau recrutate în special de pe raza județelor Prahova și Buzău să întrețină zilnic acte sexuale la stradă cu diverse persoane care tranzitau zona", se preciza într-un comunicat transmis de DIICOT.

"R. Marius a pretins favoruri sexuale din partea mai multor persoane exploatate de către membrii grupului infracțional organizat în scopul de a îndeplini un act care intra în atribuțiile sale de serviciu, respectiv acela de a da curs plângerilor formulate de către aceste persoane", precizează DIICOT.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Fostul şef al Poliţiei Mizil, judecat pentru folosirea funcţiei în scop amoros şi favorizarea infractorului