Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șefa ATI de la Gerota, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus (Video)

După aproape o lună în care viaţa i-a atârnat de un fir de aţă, şefa secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota, s-a vindecat de coronavirus. Alida Moise a fost externată și se află acasă, alături de familie.

de Veronica Micu

la 15.04.2020 , 08:28

Alida Moise a fost externată și se află acasă, alături de familie Șefa ATI de la Gerota, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus - Facebook
  • Alida Moise a fost spitalizată aproape o lună.
  • Medicul a fost externat și se află acasă, alături de familie.

După aproape o lună în care viaţa i-a atârnat de un fir de aţă, şefa secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota, s-a vindecat de coronavirus. Alida Moise a fost externată și se află acasă, alături de familie.

Şefa secţiei ATI din cadrul spitalului "Dimitrie Gerota", medicul Alida Moise, care s-a aflat în stare foarte gravă după ce a fost infectată cu noul coronavirus şi-a revenit și a fost externată.

"Mă simt bine, sunt acasă, mi-am revăzut familia după mult timp, ne-am bucurat unii de alții. Din data de 19 am fost internată la Institutul Balș, iar înainte a fost o perioadă de carantină în spital.

Articolul continuă după reclamă

Aș vrea să încep perioada de recuperare, după aproape o lună de spitalizare", a declarat Alida Moise în emisiunea "Sinteza Zilei", la Antena3.

Şefa ATI de la Gerota spune că oamenii ar trebui să se bucure de ceea ce poate realiza medicina românească. 

"Mulțumesc întregului colectiv de la Institutul Matei Balș, mai ales celor care lucrează la Terapie Intensivă. și le mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine", a continuat medicul.

Fericirea are culoarea ochilor copiilor ei: verde

Alida Moise a mărturisit că fericirea are culoarea ochilor copiilor ei: verde.

"Acum am descoperit ca viata are culoare. Cand m-am trezit asta am vazut, multa culoare. Acum, fericirea are culoarea verde, culoarea ochilor copiilor mei", a spus șefa ATI.

Ea le-a transmis un mesaj celor care lansat știrea falsă că ar fi murit.

"Uneori sunt copii nevinovaţi care pot afla astfel de veşti şi nu sunt pregătiţi să le facă faţă. Adulţii poate le depăşesc, dar pentru copii e foarte greu.

Pentru copiii mei va fi foarte greu să depăşească şi să uite această perioadă care include şi vestea că eu am murit", a adăugat Alida Moise.

Şefa secţiei ATI din cadrul spitalului "Dimitrie Gerota" le-a transmis pacienților infectați să aibă încredere în medici și în Dumnzeu.

Medicul a spus că se va întoarce din nou la bolnavi, după ce se va recupera.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Șefa ATI de la Gerota, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus (Video)