Antena Meniu Search
x

Video Șeful de la Imigrări, prins în timp ce se ”lupta” cu Solitaire la o conferință importantă. Reprezentanții Austriei erau de față

Am dat vina pe austrieci că n-am intrat în Schengen, dar poate o mică parte din vină a fost şi la noi. Cu puţin timp înainte de votul negativ, motivat de problema migraţiei, şeful Inspectoratului General pentru Imigrări de la noi ar fi fost surprins în timp ce se juca. Solitaire chiar la o conferinţă pe această temă.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 19:57

Vezi și

Concentrat şi dedicat complet. Nu discuţiei, ci jocului de cărţi. Aşa pare Chestorul Florin Mihăilă, şeful Inspectoratului General pentru Imigrări, care ar fi fost surprins în timp îşi perfecţiona abilităţile. la Solitaire. Problema? Scenele ar fi fost surprinse chiar în timpul unei conferinţe europene pe tema migraţiei, unde Florin Mihăilă a reprezentat România.

Dan Saltelechi, preşedintele Europol: A găsit de bună cuviinţă, plictisindu-se probabil, şi a jucat Solitaire pe calculator. În opinia noastră, într-un stat democratic, democrat, sănătos la cap, persoana respectivă nu ar mai trebui să ocupe astfel de funcţii.

Conferinţa a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie, în Malta, cu doar o săptămână înainte de consiliul JAI, când a fost respinsă aderarea României la Schengen tocmai în baza unor probleme cu gestionarea fluxului de migranţi. Reprezentanţii Sindicatului Europol susţin că au fi primit imaginile prin e-mail, chiar de la un participant la conferinţă.

Dan Saltelechi, preşedintele Europol: Atât timp cât fotografia în cauză ne-a parvenit, nu ne putem pronunţa asupra veridicităţii acesteia. Însă, atât timp cât persoane participante la acea conferinţă au avut astfel de reacţii tindem să credem că este adevărat.

Oficialii de la Inspectoratul General pentru Imigrări neagă incidentul:"Infirmăm faptul că reprezentantul instituției noastre ar fi desfășurat alte activități în cadrul reuniunii, decât cele conferite prin mandat".

Am încercat să îl contactăm în mai multe rânduri pe chestorul Marius Mihăilă. Deşi ne-a citit mesajele, nu ne-a răspuns la telefon. Nu ar fi primul oficial român surprins în ipostaze jenante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șeful de la Imigrări, prins în timp ce se ”lupta” cu Solitaire la o conferință importantă. Reprezentanții Austriei erau de față