Antena Meniu Search
x

Video Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, ridicat de DNA în urma a 24 de percheziții. Bogdan Durlea ar fi luat mită

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, a fost ridicat în această dimineaţă de procurorii DNA. Acesta este bănuit că ar fi luat mită şi ar fi anunţat firmele de transport de controale.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 04.10.2023, 13:31

Vezi și

În urmă cu câteva minute, șeful ISCTR Cluj-Napoca a ajuns la DNA. Aici va trebui să dea explicații în fața anchetatorilor.

Ar fi luat mită

În această dimineață au fost organizate 24 de percheziții în acest caz, în cinci județe din țară, printre care Cluj, Sălaj și Maramureș. Bogdan Durlea este ginerele fostului deputat de Maramureș Nuțu Fonta.

Acesta a fost parlamentar în mandatul 2012-2014, iar de numele lui se leagă o investigație privind furtul de lemne din Parcul Natural Munții Maramureșului. În 2018, fostul deputat a fost implicat într-un scandal, atuncicând și-a lovit un adversar politic până ce l-a băgat în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, ridicat de DNA în urma a 24 de percheziții. Bogdan Durlea ar fi luat mită