Antena Meniu Search
x

Șeful secției UPU de la Spitalul Județean Ilfov, răpus de Covid-19. Medicul Gheorghe Cuculici avea 70 de ani

Șeful Secției de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ilfov, medicul Gheorghe Cuculici, a murit în urma infecției cu noul coronavirus. Gheorghe Cuculici avea 70 de ani și s-a stins chiar în spitalul în care lucra.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.01.2021, 15:22

Medicul Gheorghe Cuculici, șeful UPU de la Spitalul Județean Ilfov, a murit de Covid-19
Medicul Gheorghe Cuculici, șeful UPU de la Spitalul Județean Ilfov, a murit de Covid-19 - Facebook/Consiliul Judetean Ilfov
  • Medicul Gheorghe Cuculici a murit chiar în spitalul în care lucra.
  • Managerul spitalului spune că medicul nu a apucat să fie imunizat cu serul anti-Covid pentru că se afla deja sub tratament, în spital, când s-a început campania de vaccinare.

Medicul Gheorghe Cuculici, în vârstă de 70 de ani, era internat de mai bine de o lună la Spitalul Județean Ilfov, din cauza complicațiilor apărute ca urmare a infecției cu Covid-19. 

Gheorghe Cuculici a murit în noaptea de duminică spre luni, chiar la Spitalul Județean Ilfov, unde lucra.

Gheorghe Cuculici nu era vaccinat anti-Covid

Managerul spitalului spune că medicul nu s-ar fi infectat la spital, deși unitatea este Covid, și că nici nu a apucat să fie imunizat cu serul de la Pfizer/BioNTech pentru că se afla deja sub tratament, în spital, când s-a început campania de vaccinare.

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Azi-noapte, a trecut în neființă Dr. George Cuculici, medic șef UPU la Spitalul Județean Ilfov. 

Un OM înainte de toate, un profesionist desăvârșit și un medic de excepție. 

Cuvintele sunt prea puține și sărace pentru a exprima durerea celor care l-au cunoscut. 

Județul nostru a pierdut o valoare a medicinei și un om care a vindecat, în primul rând, sufletele atâtor pacienți care i-au trecut pragul. Dumnezeu să îl ierte!”, a scris Ștefan Rădulescu, pe Facebook.

Un mesaj de condoleanțe a fost postat și pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență.

”Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov. Dedicat trup și suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesioniști, pentru care viața fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar și preocuparea constantă de autocunoștere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor! Condoleanțe familiei, prietenilor dar și colegilor!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șeful secției UPU de la Spitalul Județean Ilfov, răpus de Covid-19. Medicul Gheorghe Cuculici avea 70 de ani