Antena Meniu Search
x

Video Sentinţa revoltătoare din cazul Raisei: închisoare cu suspendare pentru poliţistul care a lovit-o mortal cu 88 km/h pe trecere

Poliţistul din Bucureşti care acum doi ani a omorât cu maşina de serviciu o fetiţă de 11 ani pe trecerea de pietoni ar putea scăpa de închisoare. Prima instanţă l-a condamnat la 3 ani cu suspendare şi la 3 luni de muncă în folosul comunităţii. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 31.01.2024, 20:28

Vezi și

Constantin Popescu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar.cu suspendare, nu cu executare, asa cum se aştepta familia fetiţei. În plus, instanţa a decis ca poliţistul să achite daune în bani. 160 de mii de euro familiei Raisei şi 90 de mii de euro familiei Marinei, prietena Raisei, care a fost lovită şi ea în acelaşi accident. Marina a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

Polițistul, condamnat la 3 ani cu suspendare

Era 13 ianuarie 2022. Raisa şi Marina au ajuns la marginea acestei treceri pentru pietoni şi s-au asigurat, aşa cum arată clar, camerele de supravefgere. Aşa cum fac şi eu, acum. Doar că maşina de poliţie venea prea tare, 88km-h, după cum a stabilit şi expertiza.

Pe mijlocul trecerii, fetele au fost spulberate. Marina era mai în faţă, după impact, a rămas aici , în agonie, dar în viaţă. Raisa, însă, a fost dusă peste 50m de maşina condusă de Constantin Popescu, în direcţia aceea. Nu a mai avut nicio şansă. Acum, decizia instanţei de astăzi nu este definitivă, iar avocaţii deja au atacat-o cu apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Sentinţa revoltătoare din cazul Raisei: închisoare cu suspendare pentru poliţistul care a lovit-o mortal cu 88 km/h pe trecere