Antena Meniu Search
x

Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier în Bucureşti: "A mea a fost vina"

Prezentatorul TV Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe Calea Giulești, în București. Incidentul a fost încadrat la tamponare ușoară, iar realizatorul, din cauza căruia a avut loc accidentul, a fost amendat cu 590 de lei și 3 puncte pentru neasigurare la schimbarea benzii. 

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 21:37

Accidentul a avut loc la coborâre de pe podul Basarab pe Giulești. Șerban Huidu nu s-a asigurat când a schimbat banda și a intrat în coliziune cu o mașină Bolt. Ambii șoferi au fost testați pentru alcool și droguri, iar rezultatul a fost zero. 

Șerban Huidu, implicat într-un nou accident rutier

"Un accident, a mea a fost vina. S-a acroșat o mașină de o altă mașină. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare. Asta este o problemă de trafic", a declarat prezentatorul la scurt timp după accident. 

Reamintim că în octombrie 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un alt accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane, pe DN1. Mașina condusă de vedeta TV a intrat pe constrasens și s-a izbit violent într-un Logan, care circula regulamentar. În februarie 2013, Şerban Huidu a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare pentru incidentul rutier din octombrie 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şerban Huidu, implicat într-un accident rutier în Bucureşti: "A mea a fost vina"