Antena Meniu Search
x

Un maramureșean a murit în timp ce era la colindat, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferița s-a speriat și a intrat în șanț

Un bărbat de 36 de ani, din Văleni, județul Maramureș, a murit, duminică, într-un accident rutier, după ce a fost lovit de o mașină, pe un drum din Bârsana. Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 16:36

Un maramureșean a murit, în timp ce era la colindat, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferița s-a speriat și a intrat în șanț
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la accidentul rutier produs la ieșire din localitatea Bârsana. Aceștia au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 38 de ani din Călinești, dinspre Bârsana înspre Văleni, pe D.J. 185, a surprins și accidentat mortal un pieton se deplasa în aceeași direcție pe partea carosabilă.

În urma impactului, victima a decedat. De asemenea, au fost răniți atât șoferița, cât și un pasager din mașina condusă de aceasta. Răniții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

Azi noapte, 25 decembrie, în jurul orei 03.30, polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Bârsana.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 38 de ani din Călinești, dinspre Bârsana înspre Văleni, pe D.J. 185, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 36 de ani din Văleni care, în calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție pe partea carosabilă. 

În urma impactului, a rezultat decesul pietonului și vătămarea corporală a conducătoarei auto precum și a unui pasager din autoturism de 29 de ani din Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un maramureșean a murit în timp ce era la colindat, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferița s-a speriat și a intrat în șanț