Antena Meniu Search
x

Sfârşitul tragic al unui copil din Suceava. Băieţelul de doi ani a fost găsit mort pe un câmp, la un kilometru de casă

Clipe cumplite pentru o familie din Suceava! Fiul lor de numai 2 ani, dispărut ieri de acasă, a fost găsit fără viaţă pe un câmp, la un kilometru de casă.

Vezi și

Clipe cumplite pentru o familie din judeţul Suceava! Fiul lor de numai 2 ani şi 4 luni, dispărut ieri de acasă, a fost găsit fără viaţă pe un câmp, la un kilometru de casă. 140 de oameni l-au căutat continuu, aproape 24 de ore cu aparate de termoviziune şi câini de urmă.

Un elicopter a survolat câmpurile din jurul localităţii Vicovu de Sus. La sol, o armată de oameni şi forţe de ordine caută fiecare petic de pământ. Samuel David Farcaş a dispărut ieri seară din faţa casei.

Tatăl băiatului de doi ani şi patru luni caută cot la cot cu salvatorii. Şi-a văzut ultima dată fiul când cel mic se juca în curte. Primele căutări au început în toiul nopţii şi au durat până la ora 2 dimineaţă. Au fost reluate astăzi, după ora 6. 

Salvatorii au folosit camere de termoviziune şi câini poliţişti. În ciuda tuturor eforturilor, corpul micuţului a fost găsit fără suflare, la aproape 200 de metri de graniţa cu Ucraina.

Băiatul nu avea urme de violenţă sau muşcături de animale. Anchetatorii cred că a murit, cel mai probabil, din cauza frigului. În momentul dispariţiei, purta doar un hanorac, iar peste noapte temperaturile au scăzut sub pragul îngheţului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Sfârşitul tragic al unui copil din Suceava. Băieţelul de doi ani a fost găsit mort pe un câmp, la un kilometru de casă