Antena Meniu Search
x

Video "Și de jucărie dacă e, se sperie lumea". Panică la Aeroportul din Timişoara, după ce un fost paznic s-a plimbat cu o armă airsoft

S-a dat alarma, luni seara, la Aeroportul Internațional din Timișoara, după ce un bărbat a fost surprins de forțele de ordine cum se plimba prin fața aerogării cu un pistol. După ce a fost imobilizat, polițiștii au stabilit că e vorba de o armă airsoft, neletală. Bărbatul a fost în trecut paznic la aeroport. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 31.05.2022, 20:49

Vezi și

Totul s-a întâmplat la o oră după lăsarea întunericului. Bărbatul în vârstă de 57 de ani se plimba singur prin parcare, încercând să atragă atenţia unor taximetrişti, când l-au văzut agenţii din aeroport. 

În fața terminalului de Plecări Interne, bărbatul le-a arătat celor care se aflau acolo pistolul pe care îl avea în teacă. În momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, a pus mâna pe armă, astfel că a fost imediat încătușat.

Poliţiştii au descoperit un pistol neletal marca Ruger P345

Un pistol neletal marca Ruger P345. Asta au găsit polițiștii, după ce l-au imobilizat pe bărbat. Practic, o armă de tip airsoft, la care acesta mai avea alte 33 de bile de plastic, dar și trei fiole de dioxid de carbon, pe care le folosea să o încarce.

Pe acelaşi subiect

Adrian Pîrvănescu, director de securitate: Nu a apucat să o scoată, să amenințe cu ea, pentru că a fost imobilizat imediat de către forțele de ordine, dus la Poliția Transporturi Aeriene.

Bărbatul era îmbrăcat într-o uniformă de agent de pază şi băuse înainte de a porni scandalul. Reprezentanţii aeroportului au aflat apoi că individul fusese paznic chiar acolo. 

Adrian Pîrvănescu, director de securitate: Până în 2015 a lucrat, avea asupra lui mai multe legitimații de agent de pază, nu cunoaștem exact unde este angajat în momentul de față.

Cine poate cumpăra un pistol tip airsoft

Legea permite aproape oricui să cumpere un pistol tip airsoft. Singura condiție este ca posesorul să fie major.

Răzvan Ciopraga, administrator magazin: Replicile de airsoft se folosesc strict pentru agrement și nu pot fi folosite și purtate în niciun caz în spații publice. Pot fi ușor confundate cu o armă adevărată. Chiar dacă acestea sunt niște jucării care trag cu bile de plastic, ele pot provoca panică. 

Pistolul nu are ce căuta în România. Și de jucărie dacă e, se sperie lumea, spune un bărbat. 

Polițiștii l-au amendat pe bărbat cu 5000 de lei și i-au confiscat arma și muniția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Și de jucărie dacă e, se sperie lumea". Panică la Aeroportul din Timişoara, după ce un fost paznic s-a plimbat cu o armă airsoft