Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şi-a condus mama spre moarte, după o depăşire periculoasă pe un drum din Tulcea

Şi-a condus mama spre moarte după ce a intrat într-o depăşire periculoasă. Tragedia s-a petrecut pe drumul naţional 22D.

de Andreea Filip

la 19.08.2024 , 08:41

Şoferiţa de 42 de ani a iniţiat o depăşire, însă brusc a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un mal de pământ de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat pe şosea. 

În urma impactului violent, mama femeii, care se afla pe bancheta din spate, a decedat pe loc. Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.    

Ce spun poliţiştii 

Vezi și

La data de 18 august 2024, în jurul orei 12:50,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22 D a avut loc un accident rutier.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că o persoană de 42 de ani, ar fi condus un autoturism pe DN22D, iar în urma manevrei de depășire, din cauze încă neclare, ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat în coliziune cu un mal de pământ din afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerei care se afla pe bancheta din spate a autoturismului și rănirea conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Şi-a condus mama spre moarte, după o depăşire periculoasă pe un drum din Tulcea