Antena Meniu Search
x

Gest ŞOCANT al unui tată, împotriva propriului fiu! L-a ÎNJUNGHIAT din cauză că băiatul şi-a apărat bunica în timpul unui scandal monstru

Gest şocant al unui tată, într-o comună din judeţul Dâmboviţa! O discuţie aprinsă era pe cale să se termine tragic, după ce un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat de propriul tatp, din cauză că i-a luat apărarea bunicii într-o dispută.

Gest şocant al unui tată, într-o comună din judeţul Dâmboviţa! O discuţie aprinsă era pe cale să se termine tragic, după ce un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat de două ori, de propriul tată, din cauză că i-a luat apărarea bunicii într-o dispută.

Tânărul este căsătorit şi are un copil. Întreaga familie locuieşte sub acelaşi acoperiş, împreună cu tatăl şi bunica, de 77 de ani. Vecinii şi apropiaţii susţin că tatăl agresor îşi terorizează familia, la propriu, încă de acum 10 ani, de când a divorţat. 

După ultima dispută însă, nu şi-a mai putut stăpâni furia. 

“S-a luat de mamaia ziua şi eu m-am luat de el. Când m-am dus la bucătărie să mănânc, m-a aşteptat cu cuţitul, după uşa. Mi-a dat aici, de două ori, pe urmă m-am luptat cu el, m-am tăiat şi la mâna”, spune tânărul.

“Numai scandal, numai balamuc, pe mine a vrut să mă omoare! Copilul, fii-sau, a ţinut cu mine şi s-a întâmplat cu el. Dacă el ţinea una şi bună să mă omoare, că a venit la mine cu două cuţite”, spune bătrână.

Cei care au auzit scandalul, au cerut ajutor de urgenţă, iar ambulanţă a venit imediat. Medicii l-au îngrijit pe tânăr la faţă locului, apoi l-au transportat la spital. Agresorul a fost ridicat de poliţişti chiar din curtea casei în care locuieşte. 

În ura audierilor, bărbatul a fost internat într-un spital de psihiatrie. Urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul atacului a avut sau nu discernământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Gest ŞOCANT al unui tată, împotriva propriului fiu! L-a ÎNJUNGHIAT din cauză că băiatul şi-a apărat bunica în timpul unui scandal monstru