Antena Meniu Search
x

Video Şi-a înjunghiat prietenii în timp ce se cinsteau la un pahar. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul din Timişoara s-a aruncat pe geam de la etajul 2

Violenţa nu a cunoscut limite nici pentru un bărbat din Timişoara, care şi-a atacat fără milă doi prieteni. Atenţie urmează informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 08:26

Vezi și

Sâmbătă după-amiaza, cei trei s-au întâlnit în apartamentul unuia dintre ei, însă voia-bună s-a transformat rapid în scandal.

La un moment dat, furios şi ameţit de alcool, bărbatul a luat un cuţit din bucătărie şi s-a năpustit asupra celor doi camarazi. Imediat după ce şi-a dat seama de ce a făcut, atacatorul a sărit pe geam de la etajul doi. 

Victimele au fost duse la spital, iar poliţiştii au pornit pe urmele agresorului. Ieri, acesta a ajuns în faţa judecătorilor care au decis să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şi-a înjunghiat prietenii în timp ce se cinsteau la un pahar. Când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul din Timişoara s-a aruncat pe geam de la etajul 2