Antena Meniu Search
x

Video Şicanare în trafic, încheiată la spital. Angajaţii unei firme de pază din Arad i-au luat la bătaie pe un şofer, dar şi pe fiul său

O şicanare în trafic s-a încheiat la spital, după un conflict pornit între doi şoferi. Un bărbat şi fiul său se aflau într-o maşină când ar fi fost luaţi la bătaie de angajaţii unei firme de pază din Arad. Agresorii nu s-au mulţumit doar cu aplicarea unei "corecţii", ci au vandalizat şi maşina victimelor pe care au lovit-o cu pumnii şi picioarele. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:28

Vezi și

Incidentul s-a petrecut aseară, după ora 22 în cartierul Grădişte din Arad, imediat după o şicanare în trafic între şoferii celor două vehicule. 

La un momentdat, din una dintre maşini care aparţine unei cunoscute firme de pază din oraş s-au dat jos doi bărbaţi care l-ar fi agresat pe cel aflat în celălalt autoturism, dar şi pe fiul acestuia. În plus, povestesc martorii şi maşina lor a fost avariată prin lovituri repetate. Un bărbat de 38 de ani a ajuns la Unitatea de primiri Urgenţe a spitalului Judeţean din Arad, cu contuzii multiple, însă nu a avut nevoie de internare. 

Pe fir a intrat şi IPJ Arad care continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru loviri şi distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Şicanare în trafic, încheiată la spital. Angajaţii unei firme de pază din Arad i-au luat la bătaie pe un şofer, dar şi pe fiul său