Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incident şocant în Sighet. O fetiță de patru ani a căzut în râul Iza, după ce traversele putrede ale podului suspendat au cedat (Video)

O fetiță de numai 4 ani împreună cu tatăl ei au căzut de pe pod de la o înălțime de circa 5 metri direct în apele râului Iza, după ce câteva traverse de lemn putrede au cedat.

de Redactia Observator

la 19.06.2018 , 14:04

O fetiță de numai 4 ani împreună cu un prieten de-al tatălui acesteia au căzut de pe pod de la o înălțime de circa 5 metri direct în apele râului Iza, după ce câteva traverse de lemn putrede au cedat.

Incidentul a avut loc în seara de duminică, 17 iunie, în jurul orei 19.00. Fetița se afla pe pod împreună cu tatăl ei, un prieten de-al acestuia și cu încă o familie.

De pe pod au căzut fetița și prietenul de familie, tatăl fetiței reușind să se prindă de balustradă în momentul în care scândurile de lemn au cedat, fiind putrede.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit sighet247.ro, copila a fost scoasă la mal de tatăl ei. 

Ulterior, a fost transportată la Spitalul municipal Sighet. Medicii au declarat că fetița se afla într-o stare medicală generală bună, fără a prezenta urme traumatice.

A fost externată după aproximativ două ore, iar familia a fost rugată să o țină sub observație, având în vedere că este cunoscută cu episoade de epilepsie.

Puntea suspendată de la „Grădina Morii” peste râul Iza se află de mai mulți ani într-o stare deplorabilă, fiind un adevărat pericol public pentru trecători. Presa locală scrie că aproape toate traversele de lemn sunt putrede, unele lipsesc, iar cablurile de susținere ale punții sunt foarte deteriorate, practic puntea atârnând în doar câteva cabluri, restul fiind rupte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Incident şocant în Sighet. O fetiță de patru ani a căzut în râul Iza, după ce traversele putrede ale podului suspendat au cedat (Video)