Antena Meniu Search
x

Silvia Launeanu, neinfricata la "Splash!Vedete la apa"

Pregatiti-va pentru o noua editie Splash!, show-ul in care vedetele intra la apa. Duminica, opt artisti de top vor incerca sa impresioneze juriul format din Anda Adam, Daniel Buzdugan si Catalin Preda

Vezi și

Antrenamentele i-au epuizat pe concurenti, insa mai putin pe Silvia Launeanu. Artista e in forma maxima. Curajoasa cantareata a reusit sa-si lase antrenorul fara cuvinte, chiar de la repetitii. Si-a incordat muschii si a sarit din prima. "Cred ca m-am comportat ca o vrabie la prima saritura pentru ca am vrut sa-i arat antrenorul meu toate giumbuslucurile pe care le faceam eu la strand. Ah, n-a fost deloc placut. Vreo doua ore mi-a bubuit nasul".

Frumoasa concurenta este pasionata de sport, de mica, si nu se da inlaturi de la nimic. Ba chiar a reusit sa uimeasca juriul cu sarituri care de care mai spectaculoase. "Acolo, intr-un minut trebuie sa te concentrezi, nu trebuie sa vezi jurati, esti doar tu si apa", a mai povestit cantareata.

Daca va reusi Silvia sa impresioneze juriul si se va numara printre cei patru semifinalisti ai show-ului, vedeti duminica, de la 20:30, numai la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Silvia Launeanu, neinfricata la "Splash!Vedete la apa"