Antena Meniu Search
x

Simona Halep a dansat la nunta fratelui ei, cât pentru un meci de tenis

Simona Halep a dansat la nunta fratelui ei, cât pentru un meci de tenis. Iar petrecerea nici măcar nu a început. La biserică, tenismena a fost la înălţime. La propriu

Vezi și

Simona Halep a dansat la nunta fratelui ei cât pentru un meci de tenis. Iar petrecerea nici măcar nu a început. La biserică, tenismena a fost la înălţime. La propriu

A purtat o pereche de pantofi cu toc şi nu a stat deloc locului. Printre invitaţi este şi antrenorul Simonei. A venit tocmai din Belgia ca să vadă o nuntă la români. Sau la aromâni. Şi a rămas impresionat.

În faţa Bisericii "Sfântul Gheorghe" din Constanţa, nuntaşii au dansat cu hlambura - o bucată de pânză albă prinsă într-un buchet de flori. Aşa e obiceiul la machedoni iar mirii au vrut să respecte tradiţia. La fel şi Simona.

Obişnuită să încalţe tot timpul pantofi sport, tocurile de azi i-au cam dat bătăi de cap Simonei. A renunţat la ei înainte să intre în biserică. Şi şi-a pus o pereche de sandale cu platformă, mult mai comode.

Simona e deja un idol pentru români, aşa că au fost destui cei care au râvnit la o poză cu ea. Câteva fete au fost norocoase.

Campioana noastră a venit la nuntă cu antrenor cu tot. Să vadă şi el tradiţiile. Simona a intrat, apoi, în biserică. În urma mirilor şi a naşilor, bineîneţeles. În spatele ei au stat tot timpul părinţii, socrii mari!

În timpul cununiei, Simona nu şi-a luat deloc ochii de la fratele mai mare.

Mirii au plecat, apoi, spre un restaurant de patru stele din Constanţa. Invitat de onoare la nuntă, în această seară, va fi Gigă Hagi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Simona Halep a dansat la nunta fratelui ei, cât pentru un meci de tenis