Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep, audiată pentru prima dată în procesul de dopaj, la Londra. Când ar urma să primească un verdict și ce riscă

Simona Halep a fost audiată pentru prima oară, în procesul în care este acuzată de dopaj. Audierea a avut loc într-un tribunal din Londra şi continuă şi astăzi, potrivit surselor Observator. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 29.06.2023, 14:02

Vezi și

Un prim verdict ar putea veni în două săptămâni, iar acesta ar putea fi anunțat printr-un comunicat. Potrivit surselor Observator, audierile au început ieri în jurul orei 11:00 și s-au terminat târziu, aproapede ora 22:00 și vor continua și astăzi. 

Ce riscă Simona Halep

Audieri pe care Simona Halep le-a cerut în nenumărate rânduri, care au fost amânate de trei ori și care astăzi au loc la Londra, după ce tenismena a fost depistată anul trecut, în toamna, cu o substanță interzisă la analize și a fost acuzată de dopaj

În aceste audieri Simona Halep se poate apăra și este în prezența avocaților aducând probe prin care își poate susține nevinovăția în fața celor de la Londra.

Specialiștii spun că aceasta ar putea primi o suspendare de doi ani, însă această decizie poate fi atacată mai departe la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care ar putea să scadă sentința la jumătate pentru Simona Halep.

Sunt mai bine de opt luni în are Simona așteaptă o decizie. Nu a mai jucat tenis și a susținut de foarte multe ori că este nevinovată. De altfel, au fost foarte mulți cei care i-au luat apărarea sportivei și a primit suport nu doar din partea fanilor, ci și din partea sportivilor de renume, internaționali. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Simona Halep, audiată pentru prima dată în procesul de dopaj, la Londra. Când ar urma să primească un verdict și ce riscă