Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la nici un an de la nuntă. Care ar fi motivul despărţirii şi când va fi făcut anunţul oficial

La nici un an de la căsătorie, Simona Halep divorţează de afaceristul Toni Iuruc. Se pare că cei doi au decis să divorţeze în mare discreţie la notar, pe cale amiabilă. Deşi nu a fost confirmat de cei doi, motivul despărţirii ar fi distanţa cauzată de cariera Simonei.

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 17:10

Vezi și

Simona Halep divorţează de afaceristul Toni Iuruc, la mai puţin de un an de când nunta lor a atras atenţia tuturor. Se pare că cei doi ar fi încercat să îşi salveze relaţia într-o vacanţă în Grecia, însă au decis în cele din urmă că este mai bine ca fiecare să plece pe drumul său. Potrivit surselor Observator, anunţul oficial va fi făcut zilele următoare.

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la un an de la nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021. Şi atunci, ceremonia şi petrecerea au fost ţinute departe de ochii curioşilor. Fericitul eveniment a avut loc sub o ploaie de confetti, într-un club exclusivist din Mamaia, acolo unde a şi început povestea de dragoste dintre cei doi. Simona Halep a purtat o rochie crem, iar Toni Iuruc un costum negru. Sute de invitaţi au petrecut alături de miri, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase. O invitaţie ar fi fost trimisă şi preşedintelui României. Ilie Năstase a venit îmbrăcat în uniforma de marină, în timp ce Ioana, soţia lui, a ieşit în evidenţă într-o rochie roşie. Mirii i-au rugat să nu aducă "bani în plic", ci doar flori şi cadouri simbolice. 

Pe lângă muzică, voie bună şi artificii, aceştia au fost delectaţi şi cu un meniu pe măsură: langustine, sarmale, zacuscă şi celebra reţetă machedonească piperchi ţârgâsiti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Simona Halep divorţează de Toni Iuruc, la nici un an de la nuntă. Care ar fi motivul despărţirii şi când va fi făcut anunţul oficial