Antena Meniu Search
x

Video Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei: 30 de trandafiri roz, primul cadou în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani

Zi specială pentru Simona Halep, care azi a împlinit 30 de ani. Iar pentru prima dată în ultimii zece ani, sărbătoreşte acasă, în România. Şi-a început ziua pe terenul de tenis, iar seara o petrece în familie. Soţul i-a oferit primul cadou. Un buchet de trandafiri.

de Redactia Observator

la 27.09.2021, 20:35

Vezi și

Copilul de-atunci avea să devină eroul unei generaţii. De ziua ei, Simona Halep a primit cadou de la o prietenă din copilărie o fotografie de pe vremea când nici nu visa să devină campionaă.  

Simona Halep: E frumoasă viaţa, mă simt bine, nu mă simt ca la 30 de ani, sinceră sa fiu, dar cred că e o perioadă frumoasă a vieţii şi încerc să mă bucur cât se poate de mult.

Soţul i-a oferit un buchet cu 30 de trandafiri roz

Soţul, Toni Iuruc, a surprins-o cu un buchet cu 30 de trandafiri roz.

Pe acelaşi subiect

Simona Halep: Toni îmi face multe cadouri, ştie că îmi place acest lucru, este reciprocă treaba şi toate cadourile sunt frumoase în felul lor.  

Sportiva îşi petrece ziua de naştere în Bucureşti. Acasă, la Constanţa, părinţii campioanei se pregătesc să o viziteze.

Stere Halep, tatăl Simonei: Eu îi transmit multă sănătate, în primul rând, că e cea mai bună dintre toate, şi performanţe cât mai multe. 

Simona Halep: În familie îmi place să petrec ziua de naştere. După vreo 10 ani sunt acasă pentru prima dată. 

Până la 30 de ani, Simona Halep a cucerit o lume întreagă. A câştigat 22 de turnee WTA, dintre care două Grand Slamuri. La 27 de ani a luat trofeul la Roland Garros, iar la 28 de ani, la Wimbledon. A fost numărul 1 Mondial şi a devenit milionară din tenis. Potrivit WTA, este pe locul patru în topul jucătoarelor care au făcut avere din acest sport: peste 37 de milioane de dolari. De ziua ei a anunţat noul duo care o va antrena, după despărţirea de Darren Cahill, Daniel Dobre şi Adrian Marcu. Daniel Dobre este cel care i-a fost alături când a câştigat Wimbledon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei: 30 de trandafiri roz, primul cadou în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani