Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep, prima reacţie după meciul cu Irina Begu: 'Sunt mândră de victoria mea de azi'

Simona Halep a declarat, după ce a trecut de Irina Begu şi s-a calificat în finala turneului de la Shenzhen, că este mândră de victoria obţinută vineri.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 11:04

Simona Halep a declarat, după ce a trecut de Irina Begu şi s-a calificat în finala turneului de la Shenzhen, că este mândră de victoria obţinută vineri. În finală, liderul WTA îşi doreşte o revanşă cu sportiva cehă Katerina Siniakova, în faţa căreia a pierdut la ediţia trecută a competiţiei chineze.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 4, calificându-se pentru a doua oară în finala turneului de la Shenzhen.

"A fost un meci greu, ştiu că este o jucătoare puternică şi s-a văzut în setul al doilea cum şi-a îmbunătăţit jocul. A fost o bătălie mai grea, dar am fost suficient de puternică să rămân acolo, să lovesc mingea mai tare la sfârşit, pentru că pierdeam energie, dar am reveni, am servit bine în ultimul ghem şi sunt foarte mândră de victoria mea de azi, a fost una grea. Sunt din nou în finală la Shenzhen, e o senzaţie extraordinară  Sunt foarte fericită să joc din nou în finală, în faţa voastră. vă mulţumesc că aţi venit. Va fi o mare provocare mâine. Am jucat anul trecut cu Siniakova, m-a bătut, aşa că dacă vom juca din nou vreau să-mi iau revanşa, dar nu va fi uşor. Iar cu Şarapova e întotdeauana o mare provocare. Sunt pregătită să joc şi vom vedea ce se întâmplă", a declarat Halep, în interviul de pe teren.

Articolul continuă după reclamă

Halep va evolua în finala de la Shenzhen ori cu rusoaica Maria Şarapova, locul 59 WTA, ori cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6. Cu ambele posibile adversare, românca are palmares negativ. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Simona Halep, prima reacţie după meciul cu Irina Begu: 'Sunt mândră de victoria mea de azi'