Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională după primirea inelului. Evenimentul organizat în grădina casei de la Izvorani

Simona Halep şi omul de afaceri Toni Iuruc au organizat o petrecere ce ţine de tradiţia machedonească, prin care sărbătoresc faptul că sportiva a acceptat inelul de la iubitul ei. Cei doi au petrecut alături de familie şi prieteni în grădina casei lor din Izvorani. Invitaţii nu au ştiut detaliile evenimentului decât în momentul în care au ajuns acolo.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.07.2021, 21:56

Simona Halep s-a logodit în sercet
Simona Halep s-a logodit în secret - Instagram Simona Halep

Cei doi au ţinut totul secret. Invitaţii au fost chemaţi la un restaurant din Băneasa unde au fost întâmpinaţi de omul de afaceri Toni Iuruc. Surpriza a fost şi mai mare când acesta i-a condus spre locuinţa cuplului, din Izvorani. O proprietate cu o curte imensă, piscină şi teren de tenis, aflată chiar lângă Comitetul Olimpic. Aici au fost întâmpinaţi de Simona Halep, mama, tatăl şi fratele ei.

A fost o petrecere restrânsă şi plină de eleganţă. Mesele, aşezate în faţa casei, au fost decorate cu flori şi lumânări albe. Sportiva a purtat o rochie roşie, în timp ce iubitul său a ales un costum de culoare închisă, în dungi.

Simona Halep a radiat de fericire. Ea şi iubitul ei şi-au zâmbit toată seara, iar părinţii şi prietenii au petrecut pe cinste alături de ei. 

Tatiana Halep, mama Simonei, a fost în culmea fericirii, iar tatăl ei, sufletul petrecerii. Stere Halep a dansat toată noaptea pe ritmurile muzicii machedonești.

De la petrecere au lipsit Gheorghe Hagi sau Ion Țiriac, unul dintre sfătuitorii sportivei născute la Constanța. Omul de afaceri spunea într-un interviu acordat Sandrei Stoicescu anul acesta că ştie faptul că Simona se gândeşte la întemeierea unei familii după ce va încheia cu tenisul la cel mai înalt nivel. 

Simona a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, acum câteva săptămâni. Cei doi au păstrat discreţia, dar le-au trimis poze cu inelul de logondă prietenilor apropiaţi. Cei doi au o relaţie din vara anului 2019. Toni Iuruc este la a treia căsătorie. Cu prima soţie are un copil, iar de cea de-a doua s-a despărţit cu puţin înainte să fie cu Simona Halep. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională după primirea inelului. Evenimentul organizat în grădina casei de la Izvorani